4015
za mesiac
Dátum začiatku
- riadi a organizuje práce na úseku výroby a výdaja jedál vrátane pomocného personálu, zaisťuje primeranú kvalitu, množstvo a teplotu jedál a výrobkov,
- zaisťuje odovzdanie surovín na ďalšie spracovanie podľa denného normovania,
- zodpovedá za správne, včasné a úplné zvarovanie vydaných potravinových článkov, tieto pripravuje a zvaruje v zmysle platných technologických predpisov a rovnomerne dávkuje stravníkom,
- zodpovedá za výrobu všetkých jedál vrátane rôznych druhov diét (výroba hotových jedál, jedál minútkového charakteru, zeleninových šalátov, rôznych druhov príloh a pod.),
- pri výdaji jedál je osobne prítomný vo výdajni a riadi výdaj jedál a dbá na dodržiavanie kvality po celú dobu výdaja a ihneď rieši prípadné pripomienky zo strany stravníkov,
- v úzkej spolupráci so zodpovedným samostatným stravovateľom zostavuje jedálny lístok na príslušné časové obdobie,
- zaisťuje upratanie kuchyne vrátane vymývania chladničiek, mraziacich a chladiacich boxov, upratanie a umytie podláh, šatní, sociálnych zariadení patriacich ku kuchyni, upratanie pracovných plôch, umytie a čistenie strojov,
- prísne dodržiava stanovené pravidlá pre styk s odsúdenými vykonávajúcimi trest odňatia slobody v ústave.
Výhody:
Kuchár so znalosťou ázijskej (Indonézskej a/ale...
Príprava a kontrola špecialít indickej kuchyne ...