91701
Dátum začiatku
Vyrábať a vydávať pokrmy.
Pripravovať a variť v studenej a teplej kuchyni.
Pripravovať šaláty, zeleninové oblohy a prílohy.
Zodpovedať za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
Sledovať stav zásob na sklade.
Dodržiavať hygienické a bezpečnostné predpisy.
Spolupracovať so zmenovou kuchárkou/kuchárom pri výrobe a výdaji jedál pri dodržaní hygienických a bezpečnostných požiadaviek.
Spolupracovať pri rozdeľovaní hotových jedál stravníkom.
Vydávať hotové jedlá stravníkom.
Vykonávať denné upratovanie podľa povahy činnosti.
Vykonávať čistenie zeleniny a zemiakov vo vyčlenených priestoroch.
Obsluhovať jednoduché strojné zariadenia.
Evidovať teploty a odberať vzorky.
Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade, kontrolovať záručné lehoty skladových zásob.
Vykonávať sanitáciu a dezinfekciu podľa sanitačného poriadku.
Viesť evidenciu o vykonaní sanitácie a dezinfekcie v zariadení spoločného stravovania v zmysle harmonogramu sanitačných prác.
Vykonávať denné upratovanie podľa povahy činností.
Zabezpečovať udržiavanie čistoty a poriadku v skladoch surovín, kuchyne, chladiacich a mraziacich zariadení.
Výhody: