2001
za mesiac
Dátum začiatku
Kuchár so špecializáciou na indickú kuchyňu.
Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál indickej, ázijskej a tibetskej kuchyne.
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Výhody:
• vyučený v odbore, prax minimálne 4 roky, výho...
Varenie v školskej jedálni (raňajky, obed, veče...
Príprava menu jedál podľa zostaveného jedálneho...