93005
za mesiac
Dátum začiatku
Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Príprava jedál pre obyvateľov zariadenia pre se...
Práce v kuchyni, výroba a výdaj bežných druhov...
Výroba a výdaj bežných druhov jedál alebo jedál...
Príprava a výdaj stravy v školskej jedálni (raň...