Hlavnou náplňou pozície je vedenie kompletného chodu kuchyne
K cieľom náplne práce patrí kontrola a zodpovednosť za plynulý a bezproblémový chod kuchyne, ktorý musí sám reprezentovať a prispievať k rozvíjaniu dobrého mena spoločnosti. zodpovedá za kvalitu vyrobených jedál dodržiavania normy a výrobné postupy, dáva návrhy na nové kalkulácie jedál zodpovedá za dodržiavanie štandardov hygieny a kvality tvorí jedálne lístky, špeciálne ponuky atď. úzka spolupráca s manažérom reštaurácie Príprava a varenie hotových jedál a minútkových jedál v reštaurácii. Organizácia práce v kuchyni. Objednávanie tovaru. Dodržiavanie HCCAP. Zostavenie sezónneho lístka. Výhody:
- ubytovanie, vlastná doprava zamestnávateľa, ubytovanie a strava zdarma
- práca na dlhodobo
- práca v dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti a atraktívnom prostredí
- práca v mladom kolektíve
- dobré platové ohodnotenie
- kariérny rast
- možnosť sebarealizácie a kreativity
- možnosť bezplatného využívania športovísk