83102
za mesiac
Dátum začiatku
• príprava, varenie a podávanie celodennej stravy pre deti do troch rokov,
• rozvoz stravy na oddelenia,
• zabezpečovanie každodenného nákupu potravín,
• vypĺňanie denného stravného listu o spotrebe surovín,
• podieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka,
• normovanie stravy, odkladanie vzoriek jedla, vedenie dokumentácie,
• udržiavanie hygieny a čistoty v kuchyni, v skladoch, všetkých elektrospotrebičov,
• dodržiavanie HACCP predpisov,
• umývanie a dezinfikovanie smetných nádob,
• dodržiavanie všetkých bezpečnostných a hygienických pokynov, dbanie na vysokú úroveň osobnej hygieny, čistotu v kuchyni, kuchynskej bielizne a celého zariadenia kuchyne.
Výhody:
Príprava jedál, normovanieVýhody:osobné ohodnot...
• Znalosť indonézskej kuchyne • Príprava jedál ...
• Znalosť indonézskej kuchyne • Príprava jedál ...