84102
za mesiac
Dátum začiatku
- Denne zabezpečovať plynulý chod prevádzky kuchyne a prípravu jedál v zmysle aktuálneho jedálneho lístka,
- podieľa sa na vypracovaní pestrého, plnohodnotného a vyváženého týždenného jedálneho lístka s prihliadnutím na výšku stravnej jednotky v súlade s príslušnými právnymi predpismi a zásadami zdravej výživy s prihliadnutím na vek a zdravotný stav klientov,
- dodržiavať časový harmonogram výdaja stravy,
- dodržiavať technologické postupy pri príprave jedál,
- zodpovedať za kvalitu, konzistenciu a teplotu pripravovaných jedál,
- zodpovedať za dodržiavanie hmotnosti vydávaných porcií,
- zodpovedať za správne hospodárenie a využitie potravín pri príprave jedál,
- zodpovedať za dodržiavanie hygienických predpisov a zásad,
- plne zodpovedať za inventár a celkové zariadenie kuchyne, za dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov,
denne viesť knihu evidencie odpadu a vzoriek jedál a ich uchovávanie po dobu 48 hodín,
- plniť príkazy priameho nadriadeného,
- zodpovedá za stav potravín v sklade,
- vedie evidenciu HACCP.
Výhody:
☎️ príprava a výdaj desiat, obedov a olovrantov...
Naša reštaurácia je súčasťou siete steakhousov ...