-výroba diétnych jedál podľa diétneho programu-zodpovedá za riadny chod stravovacej prevádzky v LDCH po stránke výživy, hygienickej a hospodárskej HCC...
pomocná práca v nemocničných zariadeniach...
praktická sestra v jednozmennej prevádzke na úseku rehabilitácie...
. organizovanie a riadenie sestier a pomocného personálu. zostavovanie pracovného programu a rozpisu služieb sestier a pomocného personálu...
Poskytovanie komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o pacienta na danom oddelení, spolupráca v tíme ďalšieho ošetrovateľského personálu. Plnenie ú...
Poskytovanie komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o pacienta na danom oddelení, spolupráca v tíme ďalšieho ošetrovateľského personálu. Plnenie ú...
Poskytovanie komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o pacienta na danom oddelení, spolupráca v tíme ďalšieho ošetrovateľského personálu. Plnenie ú...
Poskytovanie komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o pacienta na danom oddelení, spolupráca v tíme ďalšieho ošetrovateľského personálu. Plnenie ú...
príprava jedál podľa pokynov zamestnávateľa,potrebná znalosť čínskej gastronómieVýhody:ubytovanie...
- vykonávanie odborných pracovných činností v súvislosti s biologickými a sociálnymi potrebami prijímateľov sociálnej služby v rozsahu získanej odborn...
príprava jedál a pokrmov v školskej kuchyni...
Príprava indických pokrmov.Výhody:ubytovanie, stravovanie...