94901
za hodinu
Dátum začiatku
a) Príprava cesta, korpusov, sušienkových základov a náplní.
b) Pečenie a plnenie cukrárskych výrobkov.
c) Zdobenie cukrárskych výrobkov.
d) Krájanie a balenie tort a cukrárskych výrobkov.
e) Pomocné práce pri aktívnom chode cukrárskej výroby.
f) Zodpovednosť za čistotu výroby a priestorov prevádzky, umývanie riadov, skladanie krabíc a ďalšie doplnkové činnosti.
g) Dodržiavanie hygienických štandardov a postupov
h) Upratovacie a sanitačné práce pred a po začatí pečenia
i) Sledovanie a kontrola stavu zásob
Výhody:
Výroba cukrárenských výrobkovVýhody:bez výhod...
príprava a pečenie sladkých a slaných výrobkov,...
výroba pekárenských výrobkovVýhody:bez výhod...
príprava pekárenských výrobkov, práce v remesel...