94901
za mesiac
Dátum začiatku
Podľa určených technologických postupov vyrábať cukrárske výrobky, cestá, spracovávať čokoládu na čokoládové výrobky, vyrábať zmrzliny, zákusky, cukrovinky a torty. Okrem príjmu, kontroly a skladovanie potrebných surovín a polotovarov sa starať o výrobu ciest, poliev, náplní, zmrzliny, polotovarov a ďalších cukrárskych výrobkov. Následne cesto tvarovať, polotovary dohotovovať do výsledných cukrárenských výrobkov, cukrovinky, zákusky a torty. Okrem sladkých pochutín pripravuje aj slané sušienky a iné chuťovky alebo chlebíčky. Výrobky ďalej aranžuje, balí a expeduje spolu s vedením podrobných záznamov o vykonávanej činnosti. Všetky činnosti, postupy a recepty sú špeciálne zamerané na tradičné turecké zákusky a pochutiny. Prax v odbore je podmienkou prijatia uchádzača do zamestnania.
Výhody:
Výroba cestovín, obsluha strojov a zariadení, u...
pekár - pečenie na rotačných peciach ...
Pomocné práce v pekárni pri výrobe pekárenských...
Príprava cesta podľa receptúry, spracovanie ces...
Náplňou práce bude príprava a výroba pekárenský...
Výroba kváskového chleba, miesenie, práca s ces...
Príprava kvasov, miesenie cesta, ručné delenie ...
Práca v pekárenskej výrobe - výroba cesta podľa...
Výroba pekárenských výrobkov - pečenie chleba, ...
Váženie surovín, miešanie cesta, rozvažovanie a...
Medzi našich majstrov pekárov hľadáme kolegu s ...