Koordinovanie a organizovanie stravovacej jednotky s plnou hmotnou zodpovednosťou, starostlivosť o zamestnancov v stravovacej jednotke a starostlivosť...
Koordinovanie výchovno-vzdelávacej činnosti v školskom internáte, vedenie pedagogickej dokumentácie školského internátu, zabezpečenie prevádzky a vnút...
Príprava príloh, zeleniny, omáčok, prípadne ostatné pomocné práce v kuchyni. ...
️ zástup počas PN ️Výroba jednoduchých druhov teplých jedál, polievok, cukrárskych výrobkov alebo jedál studenej kuchyne, dohotovenie a výdaj jedál al...
Výdaj stravy pre zamestnancov a pre prijímateľov sociálnych služieb....
Riadi sa pokynmi hlavného kuchára : - príprava a výdaj jednoduchých, šalátov, príloh a polievok, - umývanie čierneho riadu, zariadenia a priestorov ku...
• príprava hlavných jedál podľa predpísaných technologických postupov,• obsluha viacúčelových kuchynských strojov alebo jednoúč...