Obsluha zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi, prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie, kontrolova...
Rozvoz objednávok, prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie, dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel....
Príprava surovín pre kuchára, umývanie použitého riadu a kuchynského náradia, udržiavanie poriadku a čistoty na pracovisku....
Príprava pizze a pizza produktov v špeciálnej peci na drevo, príprava surovín na pizza produkty, preberanie objednávok, prípravné a čistiace práce v r...
Obsluha výčapu a jedálne, práca s registračnou pokladnicou a platobným terminálom.Výhody:ubytovanie...
Práce v kuchyni, výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál, polievok, cukrárskych výrobkov alebo jedál studenej kuchyne, dohotovovanie a výdaj jedá...
- vykonávanie pomocných, prípravných a manipulačných prác v kuchyni podľa pokynov zodpovednej osoby - obsluhovanie jednoduchých kuchynských strojov ...
Výroba a výdaj bežných druhov jedál alebo jedál studenej kuchyne....
Príprava a výdaj stravy v školskej jedálni (raňajky, desiata, obed, olovrant, večera), HCCP, fasovanie a zadelenie normovaného tovaru.Výhody:Dovolenka...