Plná zodpovednosť za chod kuchyne. Vytváranie jedálneho lístka. Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál. Dodržiavanie správnych technologických a kva...
Vedenie prevádzky. - kontrola stredísk a skladov - objednávanie tovaru a surovín - preberanie a kontrola tovaru - riešenie reklamácií tovarov a suroví...
Vykonávanie pomocných prác pri príprave a servírovaní teplých a studených jedál. Pripravovanie a varenie studenej, miestnej a medzinárodnej kuchyne. Z...
Obsluhovanie zákazníkov v gastronomických zariadeniach a komunikácia s nimi. Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí. Prestie...
Príprava jedál podľa schválených postupov, receptúr a noriemVýhody:5 dní naviac dovolenky nad rámec Zákonníka práce; 2,0percent príspevok zamestnávate...
Príprava jedál podľa presne stanovených postupov na základe schváleného jedálneho lístka, dodržaním noriem a všetkých hygienických štandardov....