- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Zabezpečenie plynulého chodu prevádzky - Riadenie tímu počas pracovného času - Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb - Zabezpečenie vys...
Kompletná starostlivosť a obsluha zákazníkov. Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí. Evidovanie rezervácií a objednávok pri...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
- Príprava všetkých ponúkaných jedál z jedálneho lístka v otvorenej kuchyni - Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál - Dodržiavanie presne s...
Kuchár. Čínska kuchyňa.Výhody:- ubytovanie, stravovanie...
plánovanie, príprava a varenie jedál podľa stanoveného jedálneho lístka, dodržiavanie pravidiel HACCP, udržiavanie čistoty podľa hygienických predpiso...
Pripravovať pokrmov a ich príprava na tanieri.Zodpovedať za presné dodržanie receptúr, kvality a množstva surovín.Rozdeľovať pripravené pokrmy na samo...
a) Organizácia výroby jedál a nápojov pre stravníkov podľa diferencovaného stravovacieho režimu po nadobudnutí odbornej spôsobilosti podľa osobitné...
- preberanie a spracovanie surovín na prípravu jedál, - príprava jedál studenej a teplej kuchyne, príprava menu a bufetu v súlade so štandardmiVýhody:...
- obsluha hostí na prevádzke (roznášanie jedál z výdaja na stôl), - starostlivosť o čistotu stolov (utieranie stolov, dopĺňanie obrúskov), - odnos ria...
Pripravovať pokrmov a ich príprava na tanieri.Zodpovedať za presné dodržanie receptúr, kvality a množstva surovín.Rozdeľovať pripravené pokrmy na samo...
Pripravovať pokrmov a ich príprava na tanieri.Zodpovedať za presné dodržanie receptúr, kvality a množstva surovín.Rozdeľovať pripravené pokrmy na samo...
Pripravovať pokrmov a ich príprava na tanieri.Zodpovedať za presné dodržanie receptúr, kvality a množstva surovín.Rozdeľovať pripravené pokrmy na samo...
Príprava studených a teplých pokrmov mexickej kuchyne v mexickej reštaurácii. Používanie správnych postupov pri príprave týchto jedál.Spolupráca so šé...