1. Zabezpečovanie požiadaviek správnej a hygienickej praxe.
2. Vedenie dokumentácie vstupných materiálov
zoznam dodávateľov, špecifikácii korenín a zodpovednosť za ich aktualizáciu.
3. Vedenie evidencie prijatých vzoriek korenín v banke, sledovanie termínov na ich vyradenie a likvidáciu z banky korenín.
4. Pravidelné reportovanie a analyzovanie pridelených dokumentov, zaistenie zhodnotenia a overovania výsledkov z externých laboratórií významných pre kvalitu a bezpečnosť potravín, vyhodnocovanie výsledkov sanitácie, kvality a bezpečnosti.
5. Vypracovávanie plánov odberov vzoriek vstupných mat., sterov, nakúpenej suroviny, finálnych produktov ...
6. Vypisovanie objednávok k externým vyšetreniam vzoriek, vedenie evidencie odberov vzoriek a výsledkov, komunikácia s ext. lab. ..
7. Riadenie nezhodných produktov, tvorba návrhov nápravných opatrení
8. Podieľanie na zákazníckych a certifikačných auditoch ...
Výhody:
- variabilné prémie vo výške 20percent k základnej zložke mzdy 100 € osobná odmena
- zvýhodnený nákup hydinového mäsa
- týždenné kúpeľné pobyty pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov za zvýhodnené ceny ...