1. Zodpovedať za dodržiavanie THN a Pracovného poriadku;
2. Navrhovať nové druhy cukrárenských výrobkov + ich zavedenie do výroby;
3. Zodpovedať za organizáciu výroby a hospodárenie tak, aby stredisko cukrárne dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku strediska;
4. Hmotne zodpovedať za prevádzku, za zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky;
5. V plnom rozsahu zodpovedať za kvalitu výrobkov vyrobených a expedovaných strediskom cukrárne;
6. V plnom rozsahu zodpovedať za využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem na stredisku cukrárne;
7. Zodpovedať za dodržiavanie hygieny výrobných a nevýrobných priestorov ako aj za osobnú hygienu pracovníkov a hygienu prepravných obalov a pracovného náradia;
8. Zodpovedať za dodržiavanie bezpečnostných predpisov na pracovisku ako aj samotných pracovníkov výroby;
9. Vypracovávať mzdové podklady, t.j. vypisovanie pracovných lístkov a s tým súvisiacich dokladov + odovzdávanie všetkých dokladov potrebných k výpočtu miezd;
10. Plniť príkazy a nariadenia nadriadeného.
Výhody:
- Zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov
- k základnej mzde výkonnostné prémie charakterizované budú na osobnom pohovore .