- zostavuje podľa zásad diétneho systému jedálny plán a zodpovedá za jeho správnosť
- rozhoduje o nutných zmenách v dennom jedálnom lístku, určuje technologické postupy pri príprave liečebných diét, kontroluje ich dodržiavanie
- zabezpečuje plnenie stanovených úloh oddelenia vyplývajúcich z organizačného poriadku
Výhody:
- - naviac 5 dní dodatkovej dovolenky
- rizikový
- infekčný príplatok
- príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové sporenie 3. pilier vo výške až 2,5percent z Vášho príjmu
- skrátený týždenný pracovný čas o 2,5 hodiny t.j. týždenný pracovný fond je 37,5h
- jednozmenná prevádzka, pracovný čas: Po-Štv: 6:50h
- 15:20h, Pia: 6:50h
- 12:50h, v prípade možná úprava pracovnej doby
- prepracovaný sociálny program príspevok na cestovné, kultúrne vyžitie, príspevok na regeneráciu pracovnej sily a ďalšie benefity pre zamestnancov
- možnosť osobného a ďalšieho špecializačného rastu formou dohody o zvyšovaní kvalifikácie