Manažér pre ľudské zdroje, propagáciu a vedenie podniku.Výhody:Zabezpečenie ubytovania....
Zodpovedanie za správny chod prevádzky, kontrola čašníkov, objednávanie a zodpovedanie za objednaný tovar, komunikácia so zákazníkmi a s firmami, od k...
a) zodpovednosť za riadenie a plynulý chod stravovacej prevádzky, b) zostavovať týždenný jedálny lístok v spolupráci s kuchárom, c) zabezpečovať ...
normovanie jedál, príjemky, výdajky, vyhotovovanie jedálneho lístka...
Stručná charakteristika pracovnej pozície je: vedúci zamestnanec, ktorý pod vedením nadriadených zamestnancov vykonáva práce v reštauračnej prevádzke ...
Stručná charakteristika pracovnej pozície je: vedúci zamestnanec, ktorý pod vedením nadriadených zamestnancov vykonáva práce v reštauračnej prevádzke ...
Stručná charakteristika pracovnej pozície je: vedúci zamestnanec, ktorý pod vedením nadriadených zamestnancov vykonáva práce v reštauračnej prevádzke ...
Stručná charakteristika pracovnej pozície je: vedúci zamestnanec, ktorý pod vedením nadriadených zamestnancov vykonáva práce v reštauračnej prevádzke ...
Stručná charakteristika pracovnej pozície je: vedúci zamestnanec, ktorý pod vedením nadriadených zamestnancov vykonáva práce v reštauračnej prevádzke ...