2901
Dátum začiatku
tvorba jedálnych lístkov, normovanie podľa mater.-spotrebných noriem, skladové hospodárstvo, objednávky tovaru, spracovanie dokladov tovaru (dodacie listy, faktúry, dátum spotreby), úhrady faktúr, príprava dokladov pre účtovníctvo, evidencia stravníkov (zápisné lístky, vrátenie preplatkov 1x ročne), evidencia dotácii na stravovanie (príma – kvarta), spracovanie finančných zdrojov zákonných zástupcov žiakov
určených na úhradu nákladov na stravovanie, dodržiavanie finančných limitov pri nákupe potravín a úhrady na stravovanie, zodpovedanie za dodržiavanie hygieny stravovania v školskej jedálni, dodržiavanie predpisov HACCP a osobnej hygieny, evidencia biologického odpadu, riadenie a kontrolovanie práce zamestnancov, organizovanie pracovných porád
Riadiaci pracovník rýchleho občerstvenia, rešta...
Koordinovanie a organizovanie stravovacej jedno...