Riadiaci pracovník rýchleho občerstvenia, reštaurácie s 16. ročnou tradíciou pre turecký personál a tur. dodávateľov, majiteľa. Usmerňuje chod kuchyne...
Vedúca školskej jedálne, evidencia stravníkov a platieb za obedy, práca s dodávateľmi, objednávky, faktúry, normovanie, jedálny lístok, riadenie 2 zam...
Manažér pre ľudské zdroje, propagáciu a vedenie podniku.Výhody:Zabezpečenie ubytovania....
Zodpovedanie za správny chod prevádzky, kontrola čašníkov, objednávanie a zodpovedanie za objednaný tovar, komunikácia so zákazníkmi a s firmami, od k...
Riadenie a kontrola 2 prevádzok školských jedálni pri materských školách, tvorba jedálnych lístkov, objednávky tovarov, normovanie jedál, vedenie poža...
KFC je miesto, kde sa originalita spája s tradíciou. Nejde len o to, čo robíme. Ide o spôsob, akým to robíme. Rastieme a budujeme nové reštaurácie pre...
a) zodpovednosť za riadenie a plynulý chod stravovacej prevádzky, b) zostavovať týždenný jedálny lístok v spolupráci s kuchárom, c) zabezpečovať ...
normovanie jedál, príjemky, výdajky, vyhotovovanie jedálneho lístka...
Stručná charakteristika pracovnej pozície je: vedúci zamestnanec, ktorý pod vedením nadriadených zamestnancov vykonáva práce v reštauračnej prevádzke ...