92001
za mesiac
Dátum začiatku
Komplexne zodpovedať za chod kuchýň, výdajní stravy a bufetov Komunikovať so zákazníkmi, riešiť podnety a reklamácie Riadiť a zabezpečovať personál, motivovať zamestnancov Objednávať tovary a suroviny Normovať a tvoriť jedálne lístky Viesť evidenciu skladového hospodárstva a gastro záznamov v softvéri Vykonávať a kontrolovať inventúry Kontrolovať dodržiavanie zásad HACCP a hygienických štandardov Zavádzať novinky a inovácie Sledovať trendy na trhu v tejto oblasti Zabezpečovať čistotu a poriadok Pravidelne reportovať (spracovávať všetky doklady riadne a načas, bezodklane ich predkladať centrále, robiť zúčtovania, analyzovať a vyhodnocovať nákladavosť jedál
Výhody:
✍ Koordinovanie a organizovanie stravovacieho ú...