85107
za mesiac
Dátum začiatku
- plánovanie objednávok podľa jedálneho lístka pre mrazený tovar, mäso a vajíčka tak, aby bol tovar včas doručený
- objednávanie, preberanie, skladovanie, kontrola a výdaj mrazených tovarov a vajíčok
- objednávanie mäsa, príprava mäsa a mäsových produktov a rýb, zodpovednosť za ich kvalitu
- riešenie reklamácií pri preberaní tovaru
- kalibrácia mäsa denne na plátky 120 – 130g, prípadne kocky, podľa jedálneho lístka tak, aby boli o 6:00 hod pripravené na tepelnú úpravu (okolo 800 porcií denne obedy + večere)
- výkon každodennej kontroly váhy zostatkov mäsa
- výkon inventúry v sklade mäsa každý piatok s referentom stravovania
- spolupráca so skladníkom a vedúcimi kuchármi smien
- udržiavanie priestorov mäsového skladu, chladničky, mrazničky a prípravovne mäsa v požadovaných hygienických štandardoch
- pracovná doba od 5:00 hod do 12:00 hod v pracovné dni
- pracovná doba sobota + nedeľa (podľa zvolenej organizácie práce zamestnancom) od 5:00 hod do 11:00 hod.
Výhody: