94901
za mesiac
Dátum začiatku
Vyrábať a vydávať pokrmy.
Zodpovedať za kvalitu jedál.
Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál.
Dodržiavať receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržiavaní technologických postupov, hygienických požiadaviek a zásad správnej výrobnej praxe.
Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
Degustovať hotové pokrmy.
Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
Zodpovedať za skladové zásoby surovín a ich objednávanie.
Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.
Výhody: