a) Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka;
b) Plánovanie jedál, pripravovanie a varenie jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy) podľa presne stanovených postupov prípravy jedál;
c) Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál;
d) Váženie, meranie a miešanie ingrediencií podľa receptov a vlastného úsudku;
e) Obsluhovanie veľko-objemných kuchynských zariadení, ako sú grily, fritézy na smaženie a platne na peci;
f) Dohľad a koordinovanie pomocných pracovníkov v kuchyni;
g) Kontrola a zodpovednosť za kvalitu všetkých pripravených jedál;
h) Kontrola čistoty a upratovanie kuchyne, kuchynského náradia, výdajných pultov s cieľom zabezpečiť dodržiavanie pravidiel bezpečnosti a hygieny pri práci s potravinami;
i) Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín;
j) Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov;
k) Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania;
l) Servírovanie jedál a nápojov zákazníkom v reštaurácii vrátane barového pultu;
m) Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov);
n) Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie, prijímanie platieb a obsluhovanie predajných automatov a pokladní;
o) Riešenie reklamácií a sťažností zákazníkov;
p) Čistenie stolov a odnos použitého riadu do kuchyne;
r) Iná činnosť podľa pokynov vedenia.
Výhody:
- ubytovanie,
- využitie wellness penziónu grátis
- využitie ostatných častí zariadenia grátis aj pre rodinných príslušníkov
- po skúšobnej dobe zvýšenie platu