Filter
Filter
Loading...

Pomocníci v kuchyni

Povolanie: pomocník/pomocníčka v kuchyni , Pomocníci v kuchyni
Halič, Zámocká 7

98511

750€

za mesiac

27. 10. 2024

Dátum začiatku

Pomocník v kuchyni je zodpovedný za prípravu surovín pre jednotlivé pokrmy. To zahŕňa najmä umývanie, krájanie, strúhanie alebo mixovanie rôznych ingrediencií podľa pokynov hlavného kuchára. Asistuje pri samotnom varení a postupne samostatne pripravuje jedlá podľa stanoveného sezónneho menu, špeciálnych promo jedál, svadobných balíkových jedál a iných špecialít teplej, studenej kuchyne a cukrárne. Zameranie na špeciality ázijskej kuchyne a znalosť princípov zostavovania jedál podľa princípov jednotlivých diét (ajurvéda, keto, vegán, atď. ) plus intolerancií. Aktívne participuje pri výdaji špeciálnych pokrmov pred hosťami pri rôznych podujatiach. Či už ide o prípravu pokrmov pred hosťom, tranšírovanie

  • úprava jedál pri stole krájaním, vykosťovaním, porciovaním;
  • flambovanie. Nutná odborná komunikácia v angličtine, kvôli vysokému podielu zahraničných hostí. Vypomáha pri plánovaní, tvorbe a aktualizácii menu v softvérovom programe pre tvorbu menu, príslušných kalkulácií jedál, nákladov a výnosov daného menu a jednotlivých pokrmov. Udržiavanie čistej a usporiadanej kuchyne, umývanie riadu a kuchynského náradia, čistenie pracovných plôch. Striktne dodržiava bezpečnostné a hygienické predpisy. Musí mať vedomosť s pravidlami pre manipuláciu s potravinami. Je zodpovedný za skladovanie potravín a zásob. To zahŕňa kontrolu dátumov spotreby, správne uskladnenie potravín a zabezpečenie, aby bol sklad vždy čistý a usporiadaný. Aktívne spolupracuje pri správe inventára, objednávaní potravín a zásob v špeciálnom softvérovom programe pre riadenie kuchyne a reštaurácie a digitálneho systému skladového hospodárstva na sledovanie zásob. Komunikuje elektronicky v rámci svojho oddelenia, v rámci ostatných hotelových oddelení a s vedením hotela. Pripravuje denné prevádzkové reporty svojej zmeny a analýzu denného výkonu, v internom informačnom systéme Imet Group (evidencia nákladových položiek pre ekonomické oddelenie, evidencia výkonu práce pre personálne oddelenie atď.). Neustále sa vzdeláva v nových zahraničných trendoch a technikách v kuchárskej komunite prostredníctvom online zdrojov, vyhľadáva nové recepty a pripravuje návrhy na nové menu, akcie a podujatia pre marketingový tím.
  • Výhody:

    • výkonostný bonus vyplácaný po skúšobnej dobe 3 mesiacoch 0-100 EUR podľa kvality, produktivity, dochádzky a spokojnosti nadriadeného, ale hlavne podľa splnenia cieľových ukazovateľov, úloh a projektov, hradené ubytovanie

    750€ /za mesiac
    Loading...
    Nasledujúce
    Základná škola s materskou školou, Májového povstania českého ľudu 35, Brezno
    Pomocníci v kuchyni

    pomocné práce v kuchyni / školskej jedálni...

    Stredná odborná škola hotelových služieb a obchodu, Jabloňová 1351, Zvolen
    Pomocníci v kuchyni

    ...

    Loading...