8501
za mesiac
Dátum začiatku
Vedenie všetkých zamestnancov kuchyne, ich rozdelenie prác a kontrola zamestnancov v kuchyni. Komunikácia s manažmentom spoločnosti a riadenie kuchyne.
Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín, kontrola dátumov spotreby.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Kontrola chladničiek a kvality surovín a jedál.
Ochutnávanie jedál pred výdajom.
Rozdelenie prípravných prác v daný deň (nachystať na denné menu, Á la carte, upratovanie priestorov a strojov).
Preberanie a kontrola dodaného tovaru.
Výhody: