Obsluhovanie hotelových a reštauračných hostí.
Prestieranie stolov.
Komunikácia s hotelovými a reštauračnými hosťami.
Starostlivosť o zákazníkov.
Prijímanie objednávok ich vybavovanie a vyúčtovanie.
Udržiavanie poriadku a čistoty v reštaurácii.
Príprava miešaných nápojov.
Výhody:
- Odmeny pri pracovných jubileách;
-
sprostredkovateľský bonus
- odmena za odporúčanie nového zamestnanca;
-
flexibilný pracovný čas;
-
stravovanie za zvýhodnenú cenu;
-
možnosť profesionálneho a odborného rastu prostredníctvom ďalšieho vzdelávania,
stabilné postavenie zamestnávateľa v prostredí gastro hotel šport facility;
-
príjemné pracovné prostredie a kolektív;
-
firemné podujatia;
-
zamestnanecké zľavy na firemné produkty;
-
možnosť využívania športovísk rezortu.
K základnej zložke mzdy je vyplácaná variabilná zložka do 20percent mzdy t.j. 200.- EUR a zákonné príplatky za víkendy a sviatky podľa odpracovaných dní približne 170.- EUR